Helt klart de bästa päronen i världen !

Den 29/4 är det 30 år sen mina föräldrar träffade för första gången, vaddå tänker nån ?, svårt att räkna, du blir ju 34 i sommar !
Jojo, men min pappa e inte min biologiska pappa, han dog när jag var 3 barre, å han som jag kallar pappa och som behandlat och älskat mej som sin dotter i alla dessa år, det var 30 år sen han å min mamma träffades å vicket möte.

Jag var hemma i förra helgen, försökte få möjlighet att kunna hjälpa till med stenläggningen vid deras hus, på kvällen satt jag å mamma å pratade om gamla minnen över ett glas rödvin å då kom frågan upp; hur var erat första möte eg ??
Hon berättade då att mina morföräldrar hade tjatat på henne att hon måste komma ut å ha lite skoj (hon vara ju bara 23 när Tony försvann, å d här är ett år senare), hon å hennes tjejkompisar bokade en tripp till Gran Canaria å på Arlanda mötte de på ett grabbgäng som var allt annat en nyktra, resan till ön var rätt stökig, samma kväll de kom ner stannade mamma med kompisar på hotelletts bar, killarna var oxå där, men inte L som var så jäkla drängfull enligt hans polare, så han knoppade på rummet ;)
Kvällen efter bestämde sej morsan med vänner att de skulle bjuda in killgänget på några fördrinkar på rummet, alla kom förrutom L, som de sa ännu inte nyktrat till efter gårdagen, morsan fick då veta att han bodde i rummet intill å gick dit å knackade på. Han öppnade i bara handduken, nyduschad å morsans första tanke var, han ska jag dela resten av mitt liv med !
Från den kvällen hängde de 24 timmar om dygnet å pappa hade haft samma tanke som mamma.
När de kom hem så tog det en vecka å så reagerade mamma på alla hans kläder i hennes lght å undrade om han hade flyttat in, mer eller mindre hade han det, men de bestämde sej att de skulle göra det på riktigt, fatta efter EN vecka !!
Han hade en son sen tidigare, hon hade mej sen tidigare, ingen tyckte de var kloka nånstans, mammas kompisar sa ja men A, du känner honom inte ens ! Nä hade hon svarat, men han känner inte heller mej, kort å konsist eller hur ?
Iaf, de firar nu sitt 30-års jubileum, har tagit en liten kryssning till Tallin, måste skicka över en present den 29-de för jag e så himla lycklig att de har träffat varandra å på ett sett som kanske inte verkade seriöst från en fylleresa på det ljuva 70-talet.


Längtan

Hon sover....
Efter att ha sparkat på min mage i evigheter ha hon lagt sej tillrätta och sover.
Rara, fina sessa.
Chris är i skolan, igår fyllde han 7 och vart stor. Han utbrast: Mamma, nu e ja 7 år, men mitt ansikte e som när jag var 6, när ska jag se större ut??
Hahahhhahohhoohhoo, nä han tyckte inte jag var direkt rolig, men jag försökte skoja till det med att säga att han kunde ju alltid använda smink, då kollade han bara på mej och sa: Mäh, de e ju ba för tjejer, blää.
Jaha, han vart lycklig över alla presenter iaf, cykel, mobiltelefon, playstation 2, pengar mm, hallå jag skulle oxå ha blivit stormförtjust över sånna paket, men jag e för gammal för att nån ska tycka det e oki att bjuda mej på tårtfrukost ens :)
Jaja, längtar grymt efter att kunna roa mej med min kära sambo igen, nu går allt på halvfart, vilket i sej inte e så konstigt me tanke på familjförhållandet.
Ni vet, han jobbar, kommer hem, vi delar nån flaska vin ibland, vilket i sej e mycket trevligt, han roar sej med sina, jag roar mej med mina, å så var det vardag igen. Så där håller det på, vecka ut å vecka in fast vi roar oss inte så ofta mer än nån gång i månaden. Men jag längar efter att få göra mej snygg tillsammans med honom, att få sitta å softa i en soft bar för att sedan dansa hela natten på nån nice klubb, det behöver inte ske så ofta, men några gånger om året iaf, ohh vad jag längar.
Mannen ska på Ålandskryssning till helgen, Färjan 2 spelas in samtidigt å så ska min brorsa me sambo partaja på samma båt fick vi veta i förra veckan, jag tror jag ska hålla mej ifrån tv´n de närmaste veckorna....
Nästa helg e sen min tur, då ska jag möta upp Faten å sen sammandrabbning med min kusse å andra tokiga Stockholmsbor, jag längtar, det kommer bli urkul.
Jaja, ska väl ögna egenom posten som damp ner nu.
Tjaba
/N

Next !!

Å så var det påsk igen, april å riktigt nice väder.
Sonen har åkt till sin farmor i Skåne å drar säkert en repa på Österlen med konstrunda just nu :)
Själv ska jag å sessan dra på stan å kika runt på marknaden om en stund.
Pratade precis med en kusin, Lotta I löööööv you, ska träffa henne på söndag hemma hos päronen å vi har bestämt att träffas upp även efter hennes jobbgalej den 24-de, asså det var år sen hon å jag hittade på nåt så d ska bli riktigt kul.
Sist va jag kan minnas var hemma hos en av hennes pluggkompisar å då hade vi kuddkrig i en stor vattensäng, ehhh bara apråpå, jo kanske lite för många bärs den kvällen men med mycket hysteriskt fnitter, blir mer sofistikerat nu skulle jag tro, fast fortfarande med mycket fnitter !!
Har nu även bokat en liten tripp till Ullared me mor, hyrt en ministuga för 2 en natt, så vi drar tidigt den 1 juni, shoppar, äter ute å dricker vin, bara hon å jag, det var oxå hundra år sen vi gjorde nåt liknande, sist var på thai i Gamla Stan. (Typ i mitten på 90-talet. )
I morron när alla andra sover ruset av sej drar jag till gymmet för ett corepass, magen å rumpan ska bli läckert svarvade till sommarn så d så...;)
Städtajm, så sålång sisåså !!


Tisdag

Våren e äntligen här, sol i massor e va jag behöver nu å så påsk.
Längtar så efter mina vänner i Stan å i Sundsvall.
Men tids nog, jag får väl hålla mej ett par veckor till iaf.
Planerar lite smått att åka med lillsessan till Marie i slutet av månaden, hoppas jag.
Å så en plan att ta me mamma till Ullared utan barn å män för lite shopping å övernattning me ett glas vin eller två.
Bara hon å jag, umgås..
Träffade en kär kamrat igår, han å hans dotter hade vart å tävlat i London, dottern e bara 14, d e så coolt, hon e grym den bruden !!
Dopet närmar sej något, men jag tycker att tiden har stannat till lite, jag vill ut.
Hmm, ska ta hand om tvätt nu, inte så sexigt, men behövligt.
N

RSS 2.0