Apoteket hurra !

Som mina närmaste vetat så länge de känt mej å nu även ni andra så råkar jag ha epilepsi.
Är anfallsfri så länge jag medicinerar som jag skall, men har haft anfall då å då pga slarv.
Fick ett stort anfall i början av förra året, precis innan jag vart gravid å har sen dess vart mycket noga me å käka mina piller morron å kväll.
Tabletterna tar slut, har för kvällsdosen kvar, har snålat me denirosena å knallar in på Appan för å lösa ut nya å va händer??
Jo, det förbannade högkostnadskortet gick ut dan innan så ist för å kosta 56 bagis så skulle de kosta en 300 hunka, WHAT??
Jag hade bara en hundring kvar å bad att få plocka ut 4 tabletter till dan därpå så jag skulle få in barnbidraget, då kunde jag ju ta ut allt å samtigt ha råd att pröjsa för mej..
Detta har funkat förrut där jag bodde tidigare, men icke på denna orten, nej så får man inte göra, blabla, måste prata med chefen, du kan ju missbruka, WHAT IGEN??
Det är ju inte smärtstillande eller sömntabletter vi pratar om här, även om de kan vara nog så viktiga, men nu handlar det om att jag inte ska falla ihop å bli medvetslös med en bäbbe i famnen....
Hon var omedgörlig, jaha sambon fick ringa å låna pengar, men hade jag bara vetat att "rabatten" bara gällde till den 18-de så hade jag ju plockat ut medicinhelvetet då.
Nu knaprar jag iaf på, så nu ska allt vara lugnt, nä det är inte lätt att när man måste..
Tjaba

Mm

Liten sover med snörvlig näsa.
Den större slumrar under Pippi-täcke.
Sambon snarkar gott i soffan.

Jag sitter uppe, smuttar på lite vitt, tänker på vicken god middag vi åt, men ack så fort man äter dessa dagar..
Är lycklig
Hoppas
Önskar

Bruce den allsmäktiga på 4-an.
Natalie den allsmäktiga i Nyköping..
Not..

Go hjärtans dag på er..

Eder N

Tryggare kan ingen vara

Strax efter tolv samlades ett 30-tal nazister vid Ica-butiken i Stenkulla. Polis bevakade gruppen när den något senare började röra sig mot centrum av Nyköping.
När de nådde Stora torget möttes högerextremisterna av en grupp vänsterungdomar och stämningen blev genast hätsk. Bland annat träffades en ung man av en glasflaska i huvudet och fick uppsöka akuten. En person omhändertogs av polisen. Han släpptes senare.
– Han omhändertogs för ordningsstörning, sa polischef Carina Lennquist Johnsson vid 15.30-tiden på lördagen.
Enligt obekräftade uppgifter ska en polisman också ha träffats av en sten. Han ska däremot inte ha ådragit sig några allvarliga skador. En person har pekats ut som ansvarig för stenkastning.
Därefter lugnade stämningen ner sig. Ett 20-tal nazister genomförde sin manifestation vid turistbyrån i närheten av Stadshuset. Något fler vänsterungdomar stod vid Västa storgatan. De båda grupperna hölls isär ett av stort antal poliser.
Carina Lennquist Johnsson är nöjd med polisens insats.
– Överlag har det gått bra. Vi hade kontroll över situationen hela tiden, sa hon.
Strax före klockan 15 hade nazistgruppen brutit upp från Stora torget och rörde sig åtföljda av poliser på Östra Storgatan. På torget hölls samtidigt vänsteranhängare kvar av polisen.
Ett tiotal poliser, med hjälmar i sina bälten, bevakade tidigare på lördagen nyckeldemonstrationen som pågick fram till klockan kvart över tolv. Ett 70-tal personer deltog manifestationen och att allt gick lugnt till.

Så här läste man i Södermanlands Nyheter igår.
Jag blir så matt, hur orkar folk..
Trodde väl inte att Nyköping skulle vara en frizon från kriminalitet, men det har hänt så jävla mycket under väldigt kort tid. ( Stan innehåller drygt 50 tusen invånare. )
Vi flyttade hit i december förra året, dvs för drygt 2 månader sen, 4 brandattentat mot en å samma krog, där ena ordningsvakten nu sitter häktad, ett ex antal grova rån mot butiker, men oxå mot privatpersoner i deras hem, både unga å gamla.
Stan e fylld av pensionärer, det sägs att Nyköping e landets pensionsärsrikaste stad, jag undrar då vart kommer allt sludd ifrån.
Jag kan förstå den man som hotade med att tända eld på sej själv inkl hela fastigheten om man inte prövade om hans asylansökan, så att hela lasarettet, brandkår å polis hade högberedskap, men det andra.
Våldtäkter och misshandel.. Varje vecka..
Nä det känns som om att man kanske ska börja se sej om efter ett hus på landet igen, där man kan springa naken utan att grannarna lyfter på ögonbryna, där barna kan ta metspöet ner till sjön utan att man e rädd för att främlingar ska spöka bakom buskarna å där man kan umgås med de människor man älskar å vördnar allra mest utan att polis springer runt hörnet.
Kanske en metamorfos, men min gamla livsstil som jag trodde att jag kommit bort ifrån börjar sakta bli en fantastisk dröm som jag en gång hoppas gå i uppfyllelse.

Kärlek
N

RSS 2.0