Nästa fredag !

Och i morgon e d fredag, då när Peter far igen, usch, inge skoj alls faktiskt, men som jag sagt förr, Marre kommer juuuu =)
En helg full av vänskapskärlek å glögg å bäbispussar.
Shit Saga börjar blir stor nu, kanske ska ta sej till Apoteket å köpa Stopp och Väx ? Eller inte..
Var på gymmet idag för att mentalt förbereda mej på vad som komma skall nästa fredag, 24 kg på ryggen, promenadtempo å 8% lutning, nu vart ni lite nyfikna eller hur, svaret kommer när jag fått svar, men jo det handlar om ett yrke hohohohohohoooo
Thanksgiving nästa helg, då blir d kalkon förstås, sonen har ju amerikanskt påbrå å det vill jag då att han ska vara införstådd med US-traditioner, farfar brukar fylla turkey med kanstanjer så d ska jag åsså göra =)
Nä nu ska jag steka på entrecoten å fixa gratängen med chevren.
Nedräkning, imorron = Marie, torsdag = Peter, fredag = Sonen, lördag = mor å far !
Bye å puss !!
Natalie

November

Återigen en regning novembermorgon, men jag tänker inte hänga läpp för d.
Det som därimot hänger e snuvan å påsarna under ögonen, men va fan.
Har bestämt mej, kundförfrågorna börjar trilla in så d blir nog att starta firma i januari, trädgårdsunderhåll i all ära here I come.

Vill göra en rättelse i en parentes nu när det har gått en tid.
För er som läste när jag skrev om jourkrim å ångest.
Jag hade besökt mina päron under en helg med barna, när vi under lördan fick akut påhälsning av grannfrun som fått en dansk skalle och brutit näsbenet av sin make.
Jag hjälpte henne snabbt som fan att ta sej till akuten å sen vidare till soc å till polis i Sollentuna där alla parter var mycket hjälpsamma, jag hjälpte henne även med att bo hos mej under ett par dar tills hon fick möjlighet att bo på kvinnohem ihop med dottern osv osv osv. Skit samma, allt slutade med att hon valde att gå tillbaka till sin man i tron på att allt skulle bra om de bara började med familjeterapi.
Fråga mej inte hur det ser ut idag för varje gång jag är hos mamma å pappa så e hela deras villa nerpersiennad, man ser aldrig skymten av dem å när min son vill leka med deras dotter så heter det att hon e sjuk...

Nåväl nu vet ni..

Hoppas på att vår utlandsresa till Canaria i januari verkligen blir av, behöver avkoppling, sömn å massor med sol.
Det har verkligen vart en händelserik höst, på freda drar sambon på jobb igen å blir borta en vecka, men min älskade Marie kommer samma dag som Peter åker så det kommer bli en mycket bra helg ändå =)

Nä tack å godmorron, kaffet blir kallt, hörs å så..

RSS 2.0